Informaţii – început de an şcolar

Dragi elevi,

Ca în fiecare an, luna septembrie înseamnă pentru voi un nou început, emoțiile întâlnirii cu colegii, cu profesorii, cu școala.

Dacă sunteți boboci și acum faceți primii pași pe porțile școlii, vă dorim să aveți parte doar de experiențe frumoase!

Anul școlar 2020-2021 este un an altfel: după perioada în care am stat acasă și am desfășurat cursurile online urmează să revenim pe băncile școlii dar în condiții pe care e nevoie să le cunoaștem cu toții, respectând reguli necesare pentru protejarea voastră și a celor din jur, toate cu scopul de urma procesul educațional în siguranță.

Dragi părinți,

În curând, copiii noștri se vor întoarce la școală, ceea ce, ca părinți, ne bucură și ne îngrijorează, în egală măsură. Revenirea copiilor în școli, în condiții de siguranță, nu este posibilă fără respectarea tuturor măsurilor de protecție, măsuri pe care, înainte de toate, trebuie să le cunoaștem.

În primul rând, asigurați-vă că sunteți informat la zi în privința măsurilor de protecție împotriva infecției. Nerespectarea acestora are consecințe, inclusiv legale, pe care nu le putem ignora. Deși, în cazul copiilor, riscul de a dezvolta o formă gravă de Covid-19 este considerat scăzut, trebuie să aplicăm măsurile de protecție în vigoare, pentru a asigura menținerea tuturor membrilor comunității școlare în siguranță.

Vă rugăm să consultaţi materialele din link-urile de mai jos:

Planul Şcolii Gimnaziale Miron Costin în anul şcolar 2020-2021

Program începerii orelor şi accesului în instituţie

Programul orelor şi al pauzelor în învăţămâtului primar şi gimnazial