Acordarea certificatelor Cambridge

Acordarea certificatelor Cambridge va avea loc miercuri, 12.09.2018, orele 18:00, la Şcoala Gimnazială "Miron Costin".

Vă asteptam!

Anunţ important pentru candidaţii înscrişi la examenele Cambridge

Vă rugăm să consultaţi cu atenţie documentele de mai jos:

FCE

KET

PET

 

Anunţ

Joi, 15.09.2016, orele 18:00, la Şcoala Gimnazială “Miron Costin” din Galaţi – corp A va avea loc acordarea certificatelor Cambridge.

 

Rezultate concurs KET/ PET Challege

Rezultate conurs KET Challenge şi Pet Challege

Premierea concurenţilor care au obţinut locurile I, II, III va avea loc miercuri, 22.06.2016 orele 16:00 la Şcoala Gimnazială “Miron Costin”, corpul A, în holul principal.

Examene Cambridge – 11- 12 iunie 2016

11 iunie 2016

FCEfS for Schools: Prezenţa candidaţilor – ora 8:30

(vor avea carnetul de note + copie certificat de naştere sau paşaport, creion, radieră, ascuţitoare, pix sau stilou)

 

Reading & Use of English   9:00 – 10:15
Writing 10:30 – 11:50
Listening 12:05 – 12:45

 

 

PET for Schools: Prezenţa candidaţilor – ora 9:00

(vor avea carnetul de note + copie certificat de naştere sau paşaport, creion, radieră, ascuţitoare, pix sau stilou)

 

Reading & Writing   9:30 – 11:00
Listening 11:15 – 11:50

 

 

KET for Schools: Prezenţa candidaţilor – conform planificării pentru speaking

(vor avea carnetul de note + copie certificat de naştere sau paşaport, creion, radieră, ascuţitoare, pix sau stilou)

 

Reading & Writing 13:00 – 14:10
Listening 14:30 – 15:00

 

Speaking

 

Room 1 KET   – 11:30 – 12:50
Room 2 KET   – 11:30 – 12:42

 

Room 1 PET   – 12:45 – 14:25
Room 2 PET   – 13:00 – 14:40

 

Room 1 FCE   – 15:00 – 15:35
Room 2 FCE   – 15:00 – 15:20

 

12 iunie 2016

 YLE Timetable

 

Starters

  • Listening (20 min) + instructions : 10:00 – 10:25

Break: 10 min

  • Reading & Writing (20 min) + instructions: 10:35 – 11:00

Break: 11:00 -11:30

  • Speaking – 5 min/ candidate: 11:30 – 12:25

 

Movers

  • Listening (25 min) + instructions: 8:30 – 9:00

Bathroom break only: 5 min

  • Reading & Writing (30 min) + instructions: 09:05 – 09:40

Break: 09:40- 9:45

  • Speaking – 7 min/ candidate: 09:45 -11:25

 

Flyers

  • Listening (25 min) + instructions : 10:00 – 10:30

Break: 10 min

  • Reading & Writing (30 min) + instructions: 10:40 – 11:15

Break: 11:15 -12:35

  • Speaking – 5 min/ candidate: 12:35 – 13:30

Listele candidaţilor înscrişi la examenele Cambridge:

Starters

Movers

FLYERS

KET

PET

FCE

 

Anunţ – Cambridge 2016

Datele referitoare la examenele Cambridge din 11-12 iunie 2016 (English for Exams, FCE, KET, PET) vor fi afişate joi, 9 iunie, la orele 14:00.