“Fii spiridușul lui Moș Crăciun”, ediția a XI-a

      

Mulțumim elevilor, părinților, cadrelor didactice, personalului auxiliar și tuturor celor care s-au implicat în proiectul "Fii spiridușul lui Moș Crăciun" – ediția a XI-a, decembrie 2021.

Prin generozitatea spiridușilor, 14 elevi au primit dulciuri și cadouri de la Moș Crăciun. De asemenea, din fondurile rămase vor fi susținute proiectele Radio MC și Clubul de robotică.

Vă dorim sărbători liniștite, vacanță plăcută și un An Nou mai bun!

 

       

  

  

  

  

 

 

        

Felii de lapte cu file de poveste de la Kinder

           

                 Școala noastră a intrat în posesia cărților oferite cu generozitate de către FERRERO ROMÂNIA S.R.L., care a donat cărți în valoare de 8389,5 de lei, precum și un set de mobilier compus dintr-un fotoliu și o lampă de birou, în valoare de 391,51 de lei.

                Campania promoțională “Felii de lapte cu file de poveste de la Kinder”, nu ar fi poposit în școală, dacă nu s-ar fi mobilizat exemplar profesorii, părinții, elevii, întregul personal al școlii, care să voteze zi și noapte această minunată și bine-venită inițiativă.

                Tuturor, vă mulțumim pentru interesul și sprijinul acordat și vă așteptăm în biblioteca școlii să împrumutați „feliile de lapte”.

“Împreună ducem magia poveștilor mai departe!”

                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                     Bibliotecar,

                                                                                                                                                                                                    Luminița Sosai

Festivitatea de acordare a certificatelor Cambridge şi Trinity

Festivitatea de acordare a certificatelor Cambridge şi Trinity va avea loc miercuri, 11.09.2019, la Şcoala Gimnazială "Miron Costin", după următorul program:

17:00 – Trinity şi YLE (Starters, Movers, Flyers)

18:00 – KET, PET, FCE, CAE, CPE

 Vă aşteptăm cu drag!

Acordarea certificatelor Cambridge

Acordarea certificatelor Cambridge va avea loc miercuri, 12.09.2018, orele 18:00, la Şcoala Gimnazială "Miron Costin".

Vă asteptam!

În atenția candidaților înscriși la examenele Cambridge

FCEfS, PETfS & KETfS Written Papers

9 June 2018

FCEfS: 6 candidates
KET for Schools: 34 candidates
PET for Schools: 34 candidates

FCEfS for Schools:

Reading & Use of English     09.40 – 10.55
Writing                                   11.10 – 12.30                       
Listening                                 12.45 – 13.25

PET for Schools:

          Reading & Writing       10.00 – 11.30
          Listening                       11.45 – 12.20

KET for Schools:

Reading & Writing       13.00 – 14.10
Listening              14.30 – 15.00

 

DOCUMENTE DE IDENTITATE BULETIN, PAȘAPORT, SAU CARNET DE NOTE CU POZĂ, VIZAT PE ANUL ÎN CURS + COPIE CERTIFICAT NAȘTERE

PREZENȚA CU 30 MIN ÎNAINTE DE ORA AFIȘATĂ. CANDIDAȚII VOR AVEA CREION, RADIERĂ, PIX/STILOU

NU SUNT PERMISE TELEFOANELE MOBILE.  ELE VOR FI LĂSATE LA PĂRINȚI SAU LA COORDONATOR (PROF. MIHAELA RÂPAȘ) PĂNĂ LA SFÂRȘITUL EXAMENULUI.

 

 

YLE Invigilation and Examination Plan

Papers 1-3

Sunday, 10 June 2018

 

Starters – 17 candidates

Movers – 14 candidates

Flyers – 2 candidates

YLE Timetable

 

Starters

  • Listening (20 min) + instructions : 10:00 – 10:20

Break: 10 min

  • Reading & Writing (20 min) + instructions: 10:30 – 10:50

Break: 10:50 -11:00

  • Speaking – 5 min/ candidate: 11:00 -12:25

Movers

  • Listening (25 min) + instructions: 11:20 – 11:45

Bathroom break only: 5 mins

  • Reading & Writing (30 min) + instructions:11:50 – 12:20

Break: 15 mins

  • Speaking – 7 min/ candidate: 12:35 -14:00

 

Flyers

  • Speaking – 5 min/ candidate: 10:30 – 10:50

Break: 10 mins

  • Listening (25 min) + instructions : 11:00 – 11:25

Break: 5 mins

  • Reading & Writing (40 min) + instructions: 11:30 – 12:10

 

Sala

1

 

Flyers

(9 min)

 

 

2 candidates

10:30 – 10:50

Break

10:50 – 11:00

Starters

(5 min)

 

 

17 candidates

11:00 – 12:25

 

Break

12:25 – 12:35

 

Movers

(7 min)

 

14 candidates

12:35 – 14:00

 

                                                  IMPORTANT

 

             Starters, Movers, Flyers-10 IUNIE

 

  • DOCUMENTE DE IDENTITATE:PASAPORT SAU CARNET DE NOTE CU POZA, VIZAT PE ANUL IN CURS+COPIE CERTIFICAT NASTERE
  • PREZENTA CU 30 MIN INAINTE DE ORA AFISATA.
  •  CANDIDATII VOR AVEA CREION, RADIERA, CREIOANE COLORATE(ROSU,ALBASTRU,GALBEN,VERDE,MARO,MOV,ROZ,PORTO

CALIU,NEGRU). PENTRU GRI SE VA FOLOSI CREIONUL DE SCRIS.

  • NU SUNT PERMISE TELEFOANELE MOBILE.  ELE VOR FI LASATE LA PARINTI SAU LA COORDONATOR(PROF. MIHAELA RAPAS) PANA LA SFARSITUL EXAMENULUI.