Informații pentru începerea anului școlar 2021-2022

Stimați părinți,

Dragi elevi,

 

                Anul școlar 2021-2022 se apropie cu pași grăbiți. Emoțiile unui nou început ne cuprind, deopotrivă, pe toți: elevi, părinți, profesori.

                Sperăm ca toamna aurie care a bătut la ușa sufletelor noastre să ne aducă tuturor multă sănătate, bucuria și curiozitatea unor noi descoperiri, minte înțeleaptă, inimă bună, deschidere către educație și echilibru în tot ce vom realiza împreună.

                Dificultățile și încercările în care ne zbatem cu toții în aceste vremuri trebuie să ne facă mai responsabili, mai binevoitori, mai apropiați sufletește, unii de alții, în pofida distanțării fizice și a regulilor ce se impun și care trebuie respectate cu strictețe, dacă ne dorim să punem început bun și să finalizăm în mod optim toate proiectele pe care ni le propunem.

                Să nu uităm că doar împreună – elevi, părinți, dascăli – vom reuși să dăruim copiilor un start frumos în viață, o educație de calitate, împletind bucuria muncii cu seriozitatea, cu dăruirea, cu dragostea de om și cu speranța în vremuri mai bune.

 

Programul zilei de luni, 13 septembrie 2021

  • orele 9:00 – corpul D (ICOR) – festivitatea de deschidere a anului școlar va avea loc în curtea școlii, pentru clasele pregătitoare B, C, D, E și grupele de grădiniță;
  • orele 10:00 – corpul A (sediul central) –  festivitatea de deschidere a anului școlar va avea loc în curtea școlii, pentru clasa pregătitoare A și clasele a V-a.

Celelate clase vor intra în sălile de curs după cum urmează:

  • orele 9:00 – 10:30 – clasele I – IV;
  • orele 12:00 – 13:30 – clasele VI – VIII.

 

Intrare elevi an școlar 2021-2022

Planul școlii 2021-2022 cu trasee

Program ore și pauze an școlar 2021-2022