Bun venit, primăvară!

Pornind de la gândul de a aduce prin artă puțin zâmbet și culoare în viața noastră la acest început de primăvară, prof. Anton Marcela, împreună cu elevii talentați și inimoși ai Școlii Gimnaziale "Miron Costin " au plăsmuit frânturi de povești de primăvară pe care le-au așezat cu drag pe pânză. Expoziția se poate admira pe holul școlii în corpul principal. Mulțumim tuturor elevilor care s-au implicat și conducerii școlii pentru sprijin.

Ar putea fi o imagine cu floare

Ar putea fi o imagine cu floare

Ar putea fi artă cu floare Ar putea fi o imagine cu floare Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „CODRESCU LORENA IUSTINA CLS” Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „CIUBOTARU MIRUNA CLSVA CLS” Ar putea fi un cadru apropiat Ar putea fi o imagine cu floare şi text care spune „BRADEA ALESIA CLS VII E” Ar putea fi artă cu floare Ar putea fi o imagine cu floare Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „BUZEA ELIZA NICOLETA CLS VI B” Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „X CODRESCU IUSTINA LORENA CLS VI” Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „CODRESCO LORENA CLS VI SOLOMON ALEXIA CLS VIA VI” Ar putea fi artă cu floare Ar putea fi artă cu floare Ar putea fi o imagine cu floare Ar putea fi artă cu floare Ar putea fi artă cu trandafir şi text care spune „MOISII MOISIIANDRA ANDRA CLS VIII B”

Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „FLORESCUDIANA FLORESCU CLS VIC c”

Ar putea fi artă cu floare Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „CIUBOTARU MIRUNA CLSV” Ar putea fi artă cu floare şi text care spune „BENEA LAVINIA MARIA CLS VI D” Ar putea fi o imagine cu text care spune „Y RADUCANU ΜΑΤΕΙΑ CLS CLSVIA VI” Ar putea fi o imagine cu floare Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. Ar putea fi o imagine cu text care spune „BUDURACHE ANDREEA CLS VIII B DIMITRIU B ALEXANDRA CLS VIII” Ar putea fi o imagine cu margaretă africană Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. Ar putea fi o imagine cu floare Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. 

Ar putea fi o imagine cu floare