Orarul de acces în spațiile și terenurile de sport aflate în folosința Școlii Gimnaziale ”Miron Costin”

În perioada vacanțelor școlare este permis accesul gratuit pentru activități sportive, în spațiile și terenurile de sport aflate în administrarea Școlii Gimnaziale ”Miron Costin”, după următorul program (programul de acces este condiționat de programul personalului de pază):

LUNI-VINERI: 08:00-17:00

Orarul activităților sportive se va  putea restrânge în funcție de anotimp, astfel încât acestea să se desfășoare doar în condiții de lumină naturală.

Programul se poate modifica în funcție de activitățile sportive/educative ce se pot desfășura în curtea școlii, iar informările vor fi publicate pe site-ul școlii.

Conform art 6 alineatul 92 din Legea 69/2000 cu modificările și completările ulterioare, ”este permis accesul gratuit în spațiile și terenurile de sport exterioare ale unităților de învățământ care fac parte din domeniul public al comunelor, orașelor și municipiilor și sunt administrate de către consiliile locale tuturor copiilor, astfel cum sunt definiți la art. 4 lit. a) din Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și tinerilor cu vârsta de peste 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora”.